Milcraft is officieel reseller van Acronis.milcraft-authorised-reseller-Acronis-logo

Nooit meer uw bestanden of foto’s kwijt!

Om het opnieuw opzetten van een pc of laptop of het kwijtraken van bestanden na een crash te voorkomen kunt u gebruik maken van een backupsysteem. Dit kan d.m.v. een externe harde schijf én software als Acronis.
Acronis maakt een 1-op-1 kopie van uw harde schijf, zodat u deze terug kunt zetten als u laptop bijvoorbeeld is gestolen of als de harde schijf kapot is gegaan. Dit laatste is helemaal vervelend als u een OEM-besturingsysteem heeft op uw laptop of computer. Er zullen vaak lange procedures zijn omdat u volgens uw licentie geen rechts heeft op een dvd met het betreffende besturingsysteem.

Backups maken met Acronis

Acronis is een toonaangevende aanbieder van back-upsoftware, hersteloplossingen voor noodsituaties en beveiligde gegevenstoegang voor consumenten, kleine en middelgrote bedrijven en grote ondernemingen. Met Acronis maakt u gemakkelijk backups en kunt u ook automatische backups terugzetten. Deze backup is terug te zetten zonder eerst een besturingsysteem te installeren.

Daarnaast biedt Acronis oplossingen voor back-ups van fysieke en virtuele omgevingen en cloudomgevingen, voor opslagbeheer, voor het veilig delen van bestanden en voor het implementeren van systemen. Producten van Acronis, aangedreven door Acronis AnyData Engine, bieden eenvoudige, volledige en veilige oplossingen voor gegevens op lokale en externe en mobiele apparaten. Acronis is de onbetwiste leider op het gebied van de allernieuwste gegevensbeschermingstechnologie.

Wij installeren uw Acronis vanaf €49,-

Heeft u interesse in een backupsysteem met Acronis? Bij aanschaf van Acronis kunnen wij de software voor €49,-* bij u komen installeren. Ook de externe harde schijf kunnen wij leveren.

Neem vandaag nog contact op!

milcraft-authorised-reseller-Acronis-logo

De onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW. Voor cloudbackups van uw apparaten heeft Milcraft zelf oplossingen.
* prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten á €0,45 per gereden km.