Direct bij Milcraft bestellen én betalen!

Wilt u overstappen naar Milcraft en heeft u al een kleine tot middelgrote WordPress-website, WooCommerce webwinkel en/of een domeinnaam? Dan is het onderstaande formulier voor u de juiste keuze!
Op deze pagina kunt u domeinnamen bestellen of laten verhuizen én direct betalen. Dit kunt u bestellen met of zonder Managed WordPress Hosting.

Voor grote WordPress-websites en webwinkels bieden wij eigen servers inclusief beheer aan.
De prijzen en specificaties van deze servers vindt u hier. Aangezien dit maatwerk is, komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken wat voor u het beste is.

Het verhuizen van uw website naar onze servers doen wij gratis*!

Hulp bij uw website of webwinkel

Bestel direct!

* De WordPress-website zelf verhuizen is gratis. Voor het verhuizen van mailboxen geldt een meerprijs die afhankelijk is van de hoeveelheid mailboxen en de grootte.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief BTW. Bestelde diensten worden automatisch verlengd na einde looptijd. Op alle bestelde diensten en producten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. 
De domeinnamen worden niet in realtime aangevraagd, maar binnen 24-uur. Wij streven ernaar om uw website binnen 48 uur verhuisd te hebben.