Milcraft maakt websites die op alle bekende, recente browsers te bekijken zijn. Denk hierbij aan Google Chrome, Edge, Safari (IOS) en Firefox.
Browsers als Internet Explorer en Safari voor Windows ondersteunen we niet omdat we van mening zijn dat we hiermee de klant én bezoeker te kort doen. Internet Explorer wordt door Microsoft al vervangen door Edge, de nieuwe standaard browser van Windows 10 en 11, en wordt ook niet meer ondersteund sinds 15-06-2022. Safari voor Windows wordt helemaal niet meer ondersteund door Apple.

Zorg altijd dat de browsers op de laatste versie zitten. Dit is niet alleen voor de juiste vertoning, maar ook dat je systeem qua beveiliging op orde blijft.

Windows XP en Windows 7

Internet Explorer 7 en 8 zijn versies die in Windows Vista en later gewoon te updaten zijn naar de nieuwste versie van Edge.
Updaten naar een recente versie van IE is niet meer mogelijk in Windows XP en vanaf 7 januari 2020 ook niet meer voor Windows 7.
Windows XP en Windows 7 wordt niet meer ondersteund door Microsoft, hetgeen ervoor zorgt dat beveiligingslekken niet meer gedicht worden.
Veilig internetten op een laptop of computer met XP is dan ook niet meer mogelijk.
Internet Explorer wordt niet meer door Microsoft ondersteund sinds 15-06-2022.

iOS i.c.m. Safari

Oudere versies van iOS van Apple hebben ook een oude versie van Safari. Veilig internetten is hierdoor niet meer mogelijk via deze verouderde browser en ook zullen websites mogelijk niet werken zoals bedoeld. Dit is te verhelpen door iOS te updaten.

Safari voor Windows

Safari voor Windows wordt al jaren niet meer geüpdatet door Apple. Veilig internetten is hierdoor niet meer mogelijk via deze browser en ook zullen websites niet werken zoals bedoeld. Dit is dan uiteraard niet alleen zo bij websites die wij bouwen.

Nieuwe browser downloaden

Ken je iemand met een oude browser of heb je zelf een oude browser? Download dan vandaag nog de nieuwste versie van uw browser of stap over naar een andere:

Google Chrome
Microsoft Edge
Firefox
Safari