LearnPress LMS / Learning Management Systeem2018-01-17T14:28:19+00:00

De LMS (Learning Management System) plugin LearnPress van Thimpress maakt het mogelijk om een complete e-learning omgeving te creëren op basis van WordPress. Nog nooit was het professioneel geven en beheren van online cursussen en trainingen zo eenvoudig!

LearnPress maakt het mogelijk om online trainingen te maken en te verkopen. Door gebruik te maken van WooCommerce zijn ook betalingen met o.a. iDEAL, Bancontact, Paypal, creditcard geen probleem.
Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden zoals het automatisch beoordelen van de opgedane kennis en het verkopen van boeken en cursusmateriaal.
En alles in het Nederlands, door Milcraft vertaald!
De bouw gaat verder dan enkel het installeren van de plugin alleen. U krijgt een volledig functionerende e-learning website waar u mee voor de dag kunt komen!

Naast het bouwen van de website / webdesign, SEO, mail en WordPress-beheer heeft u met Milcraft een partij in huis die u in contact kunt brengen met de juiste partijen voor vervaardiging van huisstijl, video’s en tekstuele wensen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Showcase: Lerenlerenonline.nl

Voor Studieus uit Rotterdam hebben wij een LearnPress leeromgeving gemaakt. Het project omvat naast de leeromgeving een uitgebreid blog met forum, gebouwd door Converzo uit Tilburg. Deze is te vinden op Lerenlerenmetdyslexie.nl.
Op de website kunnen ouders, verzorgers en andere familieleden online trainingen volgen over het bijstaan van kinderen met dyslexie m.b.t. het plannen en leren van huiswerk.
Op Lerenlerenonline.nl kunnen trainingen betaald worden met online betaalmethodes als iDEAL en heeft elke klant een eigen studieprofiel met o.a. een overzicht van bestellingen en voortgang

Studieus
Studieus biedt ouders en scholen specialistische begeleiding op het gebied van leren leren met een leerobstakel.  Studieus staat voor toegankelijke hulp en producten. Of het nu haar trainingen zijn of persoonlijke begeleiding.

Bekijk de website hier!

Showcase: Hydrauliektraining.nl

De eLearning website van Hydrauliektraining.nl is uiteraard op basis van WordPress, in combinatie met Learnpress.
Op deze website kunnen diverse training gevolgd worden op het gebied van hydrauliek.
De modules zijn beschikbaar in drie niveaus: basis, gevorderden en specialisten.
De modules kunnen per stuk afgenomen én betaald worden op de website. Zowel betaling, als voortgang worden automatisch bijgehouden op de website.

De video’s op de websites zijn verzorgd door Videoteca uit Breda, de huisstijl is van de hand van Joost van Dorst.

Bekijk de website hier!

Hydrauliektraining.nl