Mail Only Small

17,50per jaar
  • 200MB SSD opslag
  • 3 e-mailadressen

Mail Only Pro

30,00per jaar
  • 2000MB SSD opslag
  • Tot 10 e-mailadressen

Eigen Mailserver

op aanvraag

 

Speciaal voor ZZP’ers en MKB’ers die geen website willen, maar wel een professionele uitstraling, bieden wij Mail Only-pakketten. Dit zijn mailadressen zonder website of andere diensten. Mail only is binnen no-time geregeld. Het is daarnaast o.a. mogelijk om een nieuw e-mailadres door te sturen naar uw oude mailadres.

Mail Only

Bij Mail Only heeft u geen website maar wel een e-mailadres met een eigen domeinnaam-extensie. Denk hierbij aan uwvoornaam@uwachternaam.nl of info@uwbedrijfsnaam.nl.

POP3 of IMAP

Wij bieden u een POP3-pakket van 200MB of een IMAP-pakket van 2GB. Uiteraard leveren wij ook maatwerkoplossingen.
Bij POP3 slaat u de mail op op uw computer, telefoon of laptop.
Wilt u uw mail op meerdere apparaten bekijken? Dan is IMAP voor u de juiste keuze.
De mail wordt bij IMAP opgeslagen op onze server. Dit is voor de meeste bedrijven handiger én veiliger. Daarnaast kunt u de mail via webmail overal ter wereld bekijken.

Eigen mailserver

Voor middelgrote en grote bedrijven bieden wij compleet ingerichte mailservers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

De onderstaande prijzen zijn exclusief 21% BTW en zijn, op de mailserver na, per jaar. De prijzen zijn exclusief de registratie van domeinnaam. Meer informatie over domeinnamen en prijzen vindt u hier.

 

Restore van backups kosten €40,- per incident, met een reactietijd op werkdagen van maximaal 24 uur. Backup is op basis van best effort en geldt enkel voor Mail Only Pro en de Eigen Mailserver