Lerenlerenonline.nl / Studieus2018-11-27T16:22:41+00:00

Omschrijving

Voor Studieus uit Rotterdam hebben wij een e-learning leeromgeving gemaakt. Het project omvat naast de leeromgeving een uitgebreid blog met forum, gebouwd door Converzo uit Tilburg.
Op de website kunnen ouders, verzorgers en andere familieleden online trainingen volgen over het bijstaan van kinderen met dyslexie m.b.t. het plannen en leren van huiswerk.
Op Lerenlerenonline.nl kunnen trainingen betaald worden met online betaalmethodes als iDEAL en heeft elke klant een eigen studieprofiel met o.a. een overzicht van bestellingen en voortgang.
Het systeem is gebouwd op basis van WooCommerce i.c.m. de WooCommerce-plugin Sensei.

Studieus
Studieus biedt ouders en scholen specialistische begeleiding op het gebied van leren leren met een leerobstakel.  Studieus staat voor toegankelijke hulp en producten. Of het nu haar trainingen zijn of persoonlijke begeleiding.

Studieus: “Wil jij je kind met dyslexie helpen bij het plannen en leren van het huiswerk? Speciaal voor deze ouders hebben wij de online trainingen ontwikkeld. Tijdens deze online trainingen ontvang je, door middel van video, praktische voorbeelden hoe jij je kind met dyslexie kan begeleiden bij het leren.

 

lerenlerenonline

 

 

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.