MOOI door Diana2018-11-27T16:27:52+00:00

Omschrijving

De website van Diana van Miltenburg, van MOOI door Diana, is flink onder handen genomen.
De bestaande website is omgebouwd naar de Avada-template en ook andere functies zoals het portfolio gedeelte vallen nu binnen de standaard opties van de template.

Met de nieuwe layout is ook het logo en kleurstelling aangepast. Het diepe paars in de website is omgewisseld voor wit en ook de kleuren van het logo zelf zijn zachter van kleur. Diana is recent ook gestopt met pedicure of zich volledig op haar, visagie en bruidsverzorging te focussen. Ook dit is in het logo aangepast.

De webwinkel is geupdatet en het merk Purèz,wordt nu ook in de webwinkel verkocht. Purèz  staat voor gecontroleerde natuurcosmetica en bevat geen parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen, aardolieproducten, bismuth oxychloride, talk, dimethicone en nano-mineralen.

Bekijk de website hier: mooidoordiana.nl

MOOI door Diana

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.