• MOOI door Diana
MOOI door Diana2017-05-27T09:58:52+00:00

Omschrijving

Sinds 25 januari 2016 is Alphen aan den Rijn een allround kapper, pedicure en visagiste rijker die bij u thuis of op locatie komt.
Milcraft maakte voor MOOI door Diana o.a. de website en assisteerde bij het logo bij het omzetten van idee naar eindresultaat.
Naast een product- en dienstencatalogus is er o.a. een koppeling met Facebook en een plugin voor het automatisch posten van content op Facebook, Google Plus en Instagram.

*update 4 mei 2016*
Vandaag is de nieuwe webwinkel van MOOI door Diana online gegaan. De webwinkel is opgebouwd binnen de bestaande WordPress-website en draait op basis van WooCommerce. Voor de betalingen wordt gebruik gemaakt van de diensten van CardGate. De webwinkel is te vinden op www.mooidoordiana.nl/webwinkel

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.