Waarom onnodig veel geld uitgeven voor een website bij de start van een bedrijf als je de beste webdesigners van de wereld een weblayout voor je kunt laten maken voor een fractie van de kosten?

Dat dachten ze bij Envato ook en zo ontstond in Australië één van de grootste aanbieders van digitale diensten ter wereld.
Een belangrijk deel van de verkopen zijn templates of sjablonen voor diverse CMS-systemen waar onder WordPress, Joomla, Drupal en alle overige bekende systemen. Ook voor webshopsystemen als Woocommerce, Magento, OpenCart heeft Themeforest een mooie oplossing.
Vanaf €25,- zijn er non-exclusieve templates te koop. Non-exclusief wil zeggen dat iedereen een licentie kan kopen voor deze zelfde templates. Doordat ze volledig aan te passen zijn, zijn ze uiteindelijk toch erg verschillend. De template wordt niet uw eigendom, u koopt rechten/een licentie om de template te gebruiken.

Milcraft kan deze templates en websites voor u inrichten. Wij verkopen u in dit geval niet de website en de template, maar regelen het aanschaffen van de licenties en installeren WordPress, de benodigde plugins en de template.
U heeft al een werkende WordPress-website met geïnstalleerde template en demodata voor €150,- exclusief BTW en de prijs van de template.
Interesse gewekt? Stel uw vraag via de chat of maak gebruik van ons contactformulier.