Bij onze Managed WordPress Hosting 2 GB opslag / 50 GB dataverkeer en bij Managed WooCommerce Hosting 4 GB opslag / 100 GB dataverkeer. 2 GB opslag is voor 90% / 95% websites ruim voldoende. 4GB voor de meeste WooCommerce installaties.
Dataverkeer wil zeggen: de hoeveelheid aan bestanden in MB / GB die bezoekers bij uw pakket downloaden.
Hoe meer bezoekers en groter/zwaarder de website, des te meer data dit kost.

Pas als u bijvoorbeeld email met imap (imap is een mailinstelling die synchronisatie met telefoon en computer mogelijk mogelijk maakt.) en u al uw mailtjes graag op de server wilt bewaren zult u uiteindelijk meer opslag/schijfruimte nodig hebben. Ook bij websites met veel foto’s die niet geoptimaliseerd zijn voor het web, kan 2 GB opslag krap zijn. Hetzelfde geldt voor websites met webshops of veel producten. Maar hier is bij ons altijd een mouw aan te passen.

Onze hosting is standaard SSD-hosting, hetgeen een duurder maar betrouwbaarder en sneller medium is.