Heb ik genoeg aan een hostingpakket met 1 GB of 2GB dataverkeer en opslag?

Bij onze Basic-hostingpakketten zit meestal 1 GB/1000 MB dataverbruik en 1 GB/1000 MB aan opslag, Bij Basic Plus is dit 2 GB dataaverbruik en 2 GB opslag. Dit is standaard SSD-hosting, hetgeen een duurder maar betrouwbaarder en sneller medium is.
2 GB is voor 90% / 95% websites ruim voldoende.
Pas als u bijvoorbeeld email met imap (imap is een mailinstelling die synchronisatie met telefoon en computer mogelijk mogelijk maakt.) en u al uw mailtjes graag op de server wilt bewaren zult u uiteindelijk meer opslag/schijfruimte nodig hebben. Ook bij websites met veel foto’s die niet geoptimaliseerd zijn voor het web, kan 1 GB opslag krap zijn. Hetzelfde geldt voor websites met webshops of veel producten.
2 GB dataverbruik wil zeggen: de hoeveelheid aan bestanden in MB / GB die bezoekers bij uw pakket downloaden.
Hoe meer bezoekers en hoe groter/zwaarder de website, hoe meer data dit kost.
Mocht u een keer over uw pakketlimieten heen gaan, dan zullen wij dit niet berekenen. Voor structurele aanpassingen kunt u contact met ons opnemen.

Voor mail met POP3 (waarbij mail van de server wordt gehaald) is dit ook prima. Wilt u uw mail op de server laten staan (IMAP) zodat u op meerdere apparaten dezelfde mail kunt bekijken, dan kan 1 GB of 2 GB i.c.m. een website te weinig zijn. Verhogen van de schijfruimte is altijd mogelijk of wij kunnen ook uw Office 365-mail verzorgen. Bij Office 365 zit standaard 60 GB aan opslag.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-10-14T16:08:09+00:004 mei 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.