Hoe werkt de spam quarantainerapportage van Spamtitan?

Als u bij uw mail een Spamtitan anti-spam heeft, dan zult u spam quarantainerapportages ontvangen.

Hoe werkt het?

De e-mail bevat een lijst met alle berichten die in quarantaine zijn gezet als mogelijke spam en/of omdat ze besmet zijn met een virus voordat ze afgeleverd zouden worden in uw mailbox.
U kunt zelf bepalen wat u met de mails én met toekomstige mails van de afzender wilt doen.

U kunt kiezen uit 4 opties:

  1. Klik op de Bezorg link om een bericht af te laten leveren in uw mailbox
  2. Klik op de Whitelist link om een bericht af te laten leveren in uw mailbox en de afzender aan te merken als vertrouwde afzender zodat berichten van deze afzender niet langer in quarantaine worden gezet.
  3. Klik op de Verwijder link om het bericht weg te gooien uit uw quarantaine.
  4. Om alle berichten weg te gooien, klik op de Verwijder alle berichten link onderaan het spam quarantainerapport.

De berichten zullen automatisch weggegooid worden uit de quarantaine na 15 dag(en). Als u vragen heeft met betrekking tot dit rapport, neem dan contact op met info@milcraft.nl.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T14:11:37+00:004 mei 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.