1. Onder het inlogscherm van het Klantenpaneel staat de tekst “Wachtwoord vergeten?”
  2. Vul hier uw gebruikersnaam en e-mailadres in en druk op “Versturen”.
  3. U ontvangt vervolgens een mail met een link om een wachtwoord opnieuw in te stellen.
  4. Bent u uw gebruikersnaam en/of e-mailadres vergeten?
  5. Stuur een e-mail met een kopie van het identiteitsbewijs van de bij ons bekende contactpersoon naar info@milcraft.nl.
  6. aWij zullen u dan verder helpen.
Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T11:17:36+00:00 4 mei 2015|
error: Content is protected !!

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.