Kan ik een door Milcraft gebouwde website zelf hosten?

Technisch is dit uiteraard mogelijk, maar om praktische redenen doen we dit niet . Zo bouwen we websites alleen op onze eigen servers op i.v.m. mogelijke compatibiliteits- en beveiligingsproblemen bij andere hostingpartijen. Ook het beheer kunnen wij enkel goed en efficiënt uitvoeren op onze eigen servers. Niet in de laatste plaats om het beveiligingsniveau voor iedereen op dezelfde hostingserver te kunnen garanderen.
Mocht u na de overeengekomen periode van beheer en hosting besluiten om dit toch ergens anders te laten verzorgen, dan kunt u zonder problemen een kopie van de website ontvangen. Het is en blijft namelijk úw website.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-12-29T17:12:57+00:0029 december 2016|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.