Vertalen van de knop ‘Add to cart’ in LearnPress

Als de default afrekenopties gebruikt worden is dit te vertalen in de vertalingsfile van de LearnPress-plugin (de hoofdplugin).
Als er gebruikt wordt gemaakt van LearnPress plugin “WooCommerce Payment Methods Integration” dan kan deze knop vertaald worden via de languagefile van deze sub-plugin.
Gebruik voor het vertalen bijvoorbeeld de plugin Loco Translate

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-05-14T14:39:03+00:00 14 mei 2018|

About the Author:

Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.