Als de default afrekenopties gebruikt worden is dit te vertalen in de vertalingsfile van de LearnPress-plugin (de hoofdplugin).
Als er gebruikt wordt gemaakt van LearnPress plugin “WooCommerce Payment Methods Integration” dan kan deze knop vertaald worden via de languagefile van deze sub-plugin.
Gebruik voor het vertalen bijvoorbeeld de plugin Loco Translate

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-05-14T14:39:03+00:0014 mei 2018|
error: Deze content is beschermd!!

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.