Waar rekening mee houden bij .NL-domein?

.NL is de extensie van Nederland en kan door iedereen geregistreerd worden. Er zijn momenteel meer dan 5 miljoen .NL-domeinnamen geregistreerd. Met de domeinchecker op onze website checkt u gemakkelijk of het domein vrij is.

Bij .NL-domeinen geldt een minimaal aantal karakters van 2 en een maximum van 63. Er geldt een minimaal aantal karakters van 2. Het maximaal aantal karakters is 63. Enkel nummerieke domeinen zijn toegestaan. Een domeinnaam mag niet eindigen op een streepje.

De uitgevende instantie van .NL stelt dat de geregistreerde domeinnamen niet in strijd mag zijn met de openbare orde en/of goede zeden.

Als je een .NL-domein verhuist naar Milcraft, dan wordt deze voor 1 jaar geregistreerd vanaf het moment van verhuizing.
Voor het verhuizen van een domein met bijvoorbeeld een website of mail moeten er andere werkzaamheden uitgevoerd worden. Deze kunnen voor een meerprijs voor u verricht worden.

Na opzegging of verhuisaanvraag zonder actie wordt op de dag van verloop het domein 40 dagen in quarantaine geplaatst. Enkel de eigenaar kan het domein dan uit quarantaine halen.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-05T21:27:04+00:004 mei 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.