Wat is een plugin?

Een plugin is een add-on of toevoeging aan een bestaand stuk software zoals een Content Management Systeem om een extra functie toe te voegen. Denk hierbij aan een plugin om een agenda of fotogalerij toe te voegen.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T14:24:38+00:00 4 mei 2015|

About the Author:

Tom van Miltenburg
Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.