Responsive design wil zeggen dat de inhoud van de website zich aanpast aan het apparaat waarop het bekeken wordt. Zo is de beleving van de bezoeker altijd goed en maakt het niet uit of de website op smartphone, tablet, desktop of laptop wordt bekeken. U heeft slechts 1 website nodig.
Daarnaast toont Google websites voor desktops sinds april 2015 niet langer in de organische zoekresultaten bij mobiele apparaten.

gekopgoudvisnl-portfolio-760x520

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-10-14T16:08:09+00:004 mei 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.