Bij onze Managed WordPress Hosting– en Managed WooCommerce Hosting-pakketten zit standaard een shared (gedeeld met andere klanten) hostingpakket van 2 of 4 GB t.w.v. €49,- excl BTW per jaar.
Dit is voor veel kleine tot middelgrote websites en kleine webwinkels een goede grootte.

Wat als ik een grotere website of webwinkel heb?
Als een website of webwinkel groot is (veel pagina’s of producten), dan gebruikt dit pakket voor een normale shared hosting server teveel capaciteit. Dit merk je in performance, maar ook andere klanten enn bezoekers merken dit.
Dit wordt veroorzaakt door het laden van alle pagina’s, de vele bewerkingen van alle pagina’s en bezoekers, en/of het bewerken van producten, het crawlen van alle pagina’s door Google en andere zoekmachines en overige processen.
Kortom: hoe meer pagina’s en producten, des te meer processen er op de achtergrond zullen plaatsvinden. Dit invloed heeft dan invloed op het totale gebruik van serverresources.

Hoe regel ik dit?
Uiteraard is het mogelijk om de hosting te upgraden binnen het Managed WordPress Hosting– en Managed WooCommerce Hosting-pakket dat je afneemt.
Het verhuizen van de website naar een upgrade én downgrade is kosteloos*. Wel zijn er voor private VPS’en kosten voor het opzetten.

Al onze servers staan in de beveiligde, groene datacentra van TransIP en worden enkel gebruikt door onze beheerde klanten.
Bekijk hieronder alle opties.  Mocht je vragen hebben, bel dan naar 0172-897789 of mail naar info@milcraft.nl.

*1x per jaar verhuizen is gratis. Meer keren is mogelijk maar tegen uurtarief.

Deze website heeft groene hosting - gecontroleerd door thegreenwebfoundation.org