Managed WordPress Hosting voor bureaus

Ben je freelance webdesigner of eigenaar van een webbureau of hostingbedrijf?
Met het affiliate programma van Milcraft kun je je klanten volledig beheer van WordPress bieden zonder hier zelf extra werk aan te hebben. Sterker nog, je krijgt bij het tippen van nieuwe klanten een jaarlijks terugkerende vergoeding bij Managed WordPress Hosting of Managed WooCommerce Hosting én een extra éénmalige vergoeding bij een WordPress VPS!

Jaarlijkse vergoeding en persoonlijk contact

Sommige andere aanbieders van Managed WordPress Hosting bieden een éénmalige bonus. Bij Milcraft krijg je deze vergoeding jaarlijks zolang je klant ook onze klant is.

Bij Milcraft vind je niet tot in den treure geautomatiseerde chats en onbereikbare helpdesks. Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Wij hebben een mooi ticket systeem, maar als je wilt bellen of mailen dan kan dat ook gewoon.

De vergoedingen

Soort pakket Affiliatevergoeding per jaar Aanvullende éénmalige vergoeding
Managed WordPress Hosting €25,- excl. BTW per jaar n.v.t.
Managed WooCommerce Hosting €35,- excl. BTW per jaar n.v.t.
Single WordPress VPS €25,- / €35,- excl. BTW per jaar per WordPress website €50,-
Pro WordPress VPS €25,- / €35,- excl. BTW per jaar per WordPress website €75,-
Ultra WordPress VPS €25,- / €35,- excl. BTW per jaar per WordPress website €100,-

Wat valt er onder Managed WordPress Hosting of Managed WordPress Hosting?

Vragen over WordPress? Vanaf nu bel je Milcraft gewoon!

Dit is voor de meeste WordPress en/of WooCommerce website meer dan voldoende. Mocht er meer nodig zijn dan is een verdubbeling van het pakket mogelijk voor een bedrag van respectievelijk €4,- en €8,25 per maand. Voor VPS’en gelden er uiteraard andere groottes.

*Onbeperkt data is op basis van een fair use policy. In de praktijk zullen wij hier pas iets mee doen op het moment dat er echt misbruik wordt gemaakt.

Jouw website of die van je klant overzetten naar Milcraft? Wij verhuizen deze gratis voor je.

Wij bieden onze klanten standaard een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat.

Al onze klanten hebben standaard een dagelijkse backup. Deze backup gaat standaard 14 dagen terug, daarna 1 maand elke week en vervolgens 3 maanden elke maand. Dit is op basis van best efford.
Onze backups worden offsite opgeslagen op twee verschillende locaties van de beveiligde datacentra van TransIP.

Een veilige WordPress-installatie lukt alleen met plugins, templates en WordPress dat regelmatig geüpdatet wordt. Bij Milcraft doen wij dit echter niet automatisch, maar na controle of deze updates nodig zijn (bijv. geen update van een ongebruikte taal of ongebruikte functie). Elke update is een moment waarop de website anders kan reageren dan verwacht. Beveiligingsupdates doen wij uiteraard wel standaard per omgaande.

Onze Managed WordPress/WooCommerce Hosting is standaard inclusief een Wordfence Premium licentie t.w.v. 99 dollar per jaar.
Dit is een grote plus t.o.v. andere aanbieders die vaak de gratis versie gebruiken door o.a. de firewall rules die meteen worden doorgevoerd en de realtime blacklist.
Wordfence is een allesomvattende beveiligingsplugin voor WordPress. Dankzij de geavanceerde firewall en uitgebreide scanfuncties blijven je sites veilig.

Onze Managed WordPress/WooCommerce Hosting is standaard inclusief een WP Rocket licentie t.w.v. 59 dollar per jaar.
Deze plugin maakt je websites lekker snel!

Standaard kunnen onze klanten gebruik maken van mail van het hostingpakket. Men kan gebruik maken van webmail, maar deze mail ook instellen in mailprogramma’s of mobiele apparaten d.m.v. IMAP.
De opslag wordt gedeeld met die van de website en is uit te breiden. Daarnaast bieden wij ook mail via Office 365 aan.
Het verhuizen van mail zit niet standaard bij het verhuizen van een website.