De nieuwe website van BindkrachtVHL staat live sinds een paar weken. Vanaf januari zijn SamenDoen en Welzijn Vianen samen verder gegaan onder de naam BindkrachtVHL. De missie van BindkrachtVHL is om ervoor te zorgen dat alle inwoners van Vijfheerenlanden mee kunnen doen. Met één gezicht naar buiten zijn we goed vindbaar en kunnen ze makkelijker Vijfheerenlanden-breed communiceren.

Voor deze samensmelting moesten de websites van SamenDoen, Welzijn Vianen en Mantelzorgpunt (voorheen Mantelzorg VHL) omgezet worden naar een nieuwe domeinnaam en moesten ook de websites omgezet naar een nieuwe situatie.
Voor de websites van SamenDoen en Welzijn Vianen is een website gemaakt op www.bindkrachtvhl.nl. De agenda’s van beide websites zijn samengevoegd op agenda.bindkrachtvhl.nl. De vorig jaar gelanceerde website van Mantelzorg VHL is verhuisd naar mantelzorg.bindkrachtvhl.nl.

Bij dit project waren de volgende personen en bedrijven betrokken:

  • Simone Visser van Bureau Simoon voor de huisstijl en website ontwerp.
  • Marc de Bruijn van Puntpixel voor de agenda website, het bouwen/aanpassen van de plugins en het bouwen van een widget.
  • Hugo de Pagter van Pony Design Club voor het ontwerp van de agenda website.
  • Tom van Miltenburg van Milcraft voor de bouw van de websites van bindkrachtvhl.nl en mantelzorg.bindkrachtvhl.nl en hosting.

Bekijk de website hier: www.bindkrachtvhl.nl