Start WordPress

149,-eenmalig
  • Alleen i.c.m. minimaal 1 jaar Managed WordPress Hosting
  • WordPress installatie
  • Installatie template (gratis template)
  • zelf doen
  • 1 database
  • n.v.t.
  • Standaard met Let’s Encrypt SSL

Website ZZP WordPress

799,-eenmalig

Website Basic WordPress

1099,-eenmalig

Website Pro WordPress

1599,-eenmalig

WordPress-websites

Wil je als ondernemer een website met veel mogelijkheden om je bedrijfsproces te ondersteunen? Dan is WordPress een topkeuze!
WordPress is het meestgebruikte CMS-systeem ter wereld. Met bestelsystemen, een webwinkel, e-learningomgevingen, catalogussen, fotogalerijen en meer biedt WordPress alle functionaliteiten die je nodig hebt. Bij ons kun je ook volledig beheer verwachten op het gebied van hosting, beveiliging en updates. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het technische beheer.

We hebben verschillende standaardpakketten voor een WordPress-website samengesteld, maar uiteraard kunnen we ook een pakket op maat maken dat bij jouw wensen past. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor een domeinnaam en eventuele plugins niet bij deze pakketten zijn inbegrepen. Uiteraard kunnen wij deze wel voor je regelen en instellen.

Ben je tevreden met de inhoud van je huidige HTML- of CMS-website? Bijvoorbeeld een Joomla- of Drupal-website? Maar ben je geïnteresseerd in een overstap naar WordPress? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Wij hebben namelijk ruime ervaring met het ombouwen van verschillende CMS-systemen naar WordPress.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij nemen niet alleen de bouw van jouw website of webwinkel op ons, maar ook het volledige technische beheer. Hieronder valt onder andere snelle NVMe SSD-hosting met 2GB opslag, (web)mail, dagelijkse backups naar meerdere locaties, beveiliging inclusief licentie, caching licentie en het updaten van WordPress, plugins en templates. Met andere woorden: je kunt erop vertrouwen dat het volledige technische beheer van jouw website op een goede manier uit handen wordt genomen.

Op het gebied van hosting bieden wij verschillende opties aan. Voor kleine webwinkels en websites hebben wij Shared Managed WordPress Hosting beschikbaar, waarbij je een VPS deelt met andere klanten van Milcraft. Voor middelgrote en grote websites bieden wij VPS’en aan, waarbij je jouw eigen virtuele server hebt die uit te breiden is tot 8 cores en 32GB RAM.

Al onze servers staan veilig opgesteld in de datacentra van TransIP en worden actief beheerd door Microsoft Partner Mooij Werkt. Wil je meer weten over de prijzen van Shared Managed WordPress Hosting en onze VPS’en? Bekijk dan onze tarieven.

Bij het bouwen van webshops en webwinkels maken wij gebruik van WooCommerce. Deze gratis WordPress-plugin is sinds 2015 onderdeel van Automaticc, het bedrijf achter WordPress. Bij Milcraft hebben wij uitgebreide ervaring met het opzetten van webwinkels en kunnen wij zelfs bestaande webwinkels, zoals Magento, voor jou overzetten naar WooCommerce.

Bij Milcraft betaal je alleen voor de bouw van je website. De prijs die we berekenen omvat de kosten voor arbeid en licenties voor het gebruik van templates en plugins. Zo kun je bij ons terecht voor een aantrekkelijk geprijsde WordPress-website.

Voor werkzaamheden die niet expliciet vermeld worden, hanteren wij ons standaard uurtarief. Houd er rekening mee dat voor het installeren van onderdelen en plugins op websites die niet door Milcraft zijn opgezet, andere prijzen kunnen gelden.

Tenzij anders vermeld, zijn onze prijzen exclusief 21% BTW, domeinnaam en hosting.