ZZP WooCommerce

1099,-eenmalig
 • Basis webwinkel voor verkoop van enkele poducten
 • Avada lifetime licentie inclusief
 • 10 producten voor je aangemaakt (uiteraard uit te breiden)*
 • Koppeling en inrichting betaalprovider Mollie
 • Koppeling met Shops United mogelijk (pakketten verzenden)

Basic WooCommerce

1649,-eenmalig
 • Uitgebreidere webwinkel voor verkoop van tientallen poducten
 • Avada lifetime licentie inclusief
 • 40 producten voor je aangemaakt (uiteraard uit te breiden)*
 • Koppeling en inrichting betaalprovider Mollie
 • Koppeling met Shops United mogelijk (pakketten verzenden)

Pro WooCommerce

2499,-eenmalig
 • Zeer uitgebreide webwinkel voor verkoop van honderden poducten
 • Avada lifetime licentie inclusief
 • 100+ producten voor je aangemaakt (uiteraard uit te breiden+ import mogelijk)
 • Koppeling en inrichting betaalprovider Mollie
 • Koppeling met Shops United (pakketten verzenden)

Enkele door ons gebouwde websites

WooCommerce-webwinkels

Milcraft bouwt naast standaard webwinkels op basis van WooCommerce nog tal van andere functionaliteiten. Zo kan WooCommerce ook ingezet worden voor het opzetten van een e-learningomgeving, het verkopen van tickets voor evenementen of het verhuren van producten.

Met de krachtige functionaliteiten van WooCommerce is het eenvoudig om een e-learningomgeving te creëren. Zo kunnen cursussen aangemaakt worden met verschillende modules en lessen, inclusief bijbehorende quizzen en certificaten. De betaling voor de cursus kan vervolgens via WooCommerce geregeld worden.

Ook voor het verkopen van tickets is WooCommerce uitermate geschikt. Via een plugin kunnen er eenvoudig tickets aangemaakt en verkocht worden, inclusief verschillende opties zoals VIP-toegang en vroegboekkorting. Betalingen verlopen veilig en snel via het betalingssysteem van WooCommerce en Mollie.

Daarnaast kan WooCommerce ook gebruikt worden voor het verhuren van producten, zoals fietsen of auto’s. Via de plugin kan de beschikbaarheid van de producten eenvoudig beheerd worden en kunnen klanten direct een reservering maken en betalen via de webshop.

Kortom, met WooCommerce zijn er veel meer mogelijkheden dan alleen het bouwen van een webwinkel. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ben je tevreden met de inhoud van je huidige HTML- of CMS-website? Bijvoorbeeld een Joomla- of Drupal-website? Maar ben je geïnteresseerd in een overstap naar WordPress? Dan kunnen wij je daarbij helpen! Wij hebben namelijk ruime ervaring met het ombouwen van verschillende CMS-systemen naar WordPress.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij nemen niet alleen de bouw van jouw website of webwinkel op ons, maar ook het volledige technische beheer. Hieronder valt onder andere snelle NVMe SSD-hosting met 2GB opslag, (web)mail, dagelijkse backups naar meerdere locaties, beveiliging inclusief licentie, caching licentie en het updaten van WordPress, plugins en templates. Met andere woorden: je kunt erop vertrouwen dat het volledige technische beheer van jouw website op een goede manier uit handen wordt genomen.

Op het gebied van hosting bieden wij verschillende opties aan. Voor kleine webwinkels en websites hebben wij Shared Managed WordPress Hosting beschikbaar, waarbij je een VPS deelt met andere klanten van Milcraft. Voor middelgrote en grote websites bieden wij VPS’en aan, waarbij je jouw eigen virtuele server hebt die uit te breiden is tot 8 cores en 32GB RAM.

Al onze servers staan veilig opgesteld in de datacentra van TransIP en worden actief beheerd door Microsoft Partner Mooij Werkt. Wil je meer weten over de prijzen van Shared Managed WordPress Hosting en onze VPS’en? Bekijk dan onze tarieven.

Bij het bouwen van webshops en webwinkels maken wij gebruik van WooCommerce. Deze gratis WordPress-plugin is sinds 2015 onderdeel van Automaticc, het bedrijf achter WordPress. Bij Milcraft hebben wij uitgebreide ervaring met het opzetten van webwinkels en kunnen wij zelfs bestaande webwinkels, zoals Magento, voor jou overzetten naar WooCommerce.

Bij Milcraft betaal je alleen voor de bouw van je website. De prijs die we berekenen omvat de kosten voor arbeid en licenties voor het gebruik van templates en plugins. Zo kun je bij ons terecht voor een aantrekkelijk geprijsde WordPress-website.

Voor werkzaamheden die niet expliciet vermeld worden, hanteren wij ons standaard uurtarief. Houd er rekening mee dat voor het installeren van onderdelen en plugins op websites die niet door Milcraft zijn opgezet, andere prijzen kunnen gelden.

Tenzij anders vermeld, zijn onze prijzen exclusief 21% BTW, domeinnaam en hosting.