De nieuwe website van SamenDoen Leerdam & Zederik staat online! De website is uiteraard gebouwd op basis van WordPress. De website biedt, naast veel informatie over SamenDoen, een scala aan functionaliteiten voor SamenDoen, ketenpartners én bezoekers.

  • Er is activiteitenkalender met uitgebreide filtermogelijkheid. Ook is het mogelijk voor bezoekers om zich direct in te schrijven. De website houdt dan zelf het aantal inschrijvingen bij en biedt SamenDoen een overzicht hiervan in het beheerpaneel. Ingeschrevenen krijgen automatisch bevestigingen met uitleg over de locatie en/of activiteit.
  • De website heeft een vacaturepagina voor ketenpartners met filter optie. De ketenpartners kunnen zelf vacatures plaatsen via een eigen beheeromgeving aan de voorkant van de website.
  • Inschrijfmogelijkheid voor e-mailnieuwsbrief met beheer van ingeschreven bezoekers.

Over SamenDoen: “SamenDoen biedt ondersteuning op maat aan mensen met een hulpvraag (cliënten), mantelzorgers, vrijwilligers, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, maatschappij en/of gezondheid en burgerinitiatieven. Dit doet ze met een multidisciplinair team van bevlogen professionals. Bovendien gebeurt dit samen met inwoners, vrijwilligers, ketenpartners en netwerken.

SamenDoen ziet het als haar kerntaak om informele zorg te organiseren rondom kwetsbare burgers. Dit doet ze door de eigen kracht en het netwerk van mensen te versterken, vrijwilligers in te zetten en netwerken & vrijwilligers op te leiden en te begeleiden. SamenDoen ziet het als haar opdracht om mensen en instellingen met elkaar te verbinden zodat er voor iedereen die dat nodig heeft, een vangnet is. Haar uitgangspunt is “Informeel waar kan, professioneel waar nodig”.”

De huisstijl van SamenDoen is verzorgd door Deliana Versluis van deli-jaan.nl

Bekijk de website hier