//Een e-learning website is binnen handbereik!

Een e-learning website is binnen handbereik!

De LMS (Learning Management System) plugin Learnpress van Thimpress maakt het mogelijk om een complete e-learning omgeving te creëren op basis van WordPress. Nog nooit was het professioneel geven en beheren van online cursussen en trainingen zo eenvoudig! Of het nu gaat om technische trainingen, kookworkshops of taallessen, Learnpress helpt u bij het duidelijk en volledig overbrengen van de lesstof.

Learnpress maakt het mogelijk om online trainingen te maken en te verkopen. Door gebruik te maken van WooCommerce zijn ook betalingen met o.a. iDEAL, Bancontact, Paypal, creditcard geen probleem.
Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden zoals het automatisch beoordelen van de opgedane kennis en het verkopen van boeken en cursusmateriaal. En alles in het Nederlands, door Milcraft vertaald!

Naast het bouwen van de website heeft u met Milcraft een partij in huis die u in contact kunt brengen met de juiste partijen voor vervaardiging van huisstijl, video’s en tekstuele wensen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2017-05-27T11:13:34+00:0027 mei 2017|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.