//Google AdWords Qualified Individual-certificering behaald

Google AdWords Qualified Individual-certificering behaald

Sinds deze week heeft Milcraft de Google AdWords Qualified Individual-certificering in huis.Google AdWords Qualified Individual Alphen aan den Rijn

Deze certificering is een professionele accreditatie die Google toekent aan personen die aangetoond hebben overweg te kunnen met de algemene en gevorderde functies van Google AdWords.
Daarnaast is het één van de eisen voor de status van Google Partner.

Bij een Google Adwords Qualified Individuel weet u dat uw AdWords-campagne in goede handen is.

Adwords

AdWords is onderdeel van Google. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om te adverteren op de websites van Google. Bieden gebeurt d.m.v. een veilingsysteem op basis van bod en kwaliteitscore. Zo krijgt het hoogste bod niet automatisch de hoogste positie.

U betaalt bij dit systeem per klik (pay-per-click).
Wordt er niet geklikt, dan betaalt u niets. Een ander voordeel is dat u heel gericht kunt adverteren op basis van de woonplaats van uw potentiële klant.

Ook interesse in een AdWords-campagne, naar de kosten, of wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem contact met ons op via 0172-897789, info@milcraft.nl of via Facebook of Linkedin.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-10-14T16:08:09+00:0031 oktober 2014|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.