/, Nieuws/Groen WordPress-beheer bij Milcraft

Groen WordPress-beheer bij Milcraft

Milcraft biedt de klanten ALTIJD groene hosting via MooijWerkt! / TransIP. U betaalt hier niets extra’s voor, het is namelijk gewoon onderdeel van al onze beheerpakketten of VPS’en.
TransIP is aangesloten bij The Green Web Foundation, een project met als doel binnen 5 jaar 80% van de websites op internet te laten draaien op groene servers. Dit zijn servers die draaien op groene stroom.
Of uw website groen gehost wordt is te zien op de website van The Green Web Foundation. Om aan te geven hoe groot dit is; er zijn in 2 jaar tijd al een half miljard checks gedaan op de website van The Green Web Foundation.

Meer weten? Bel ons op 0172-897789 of info@milcraft.nl

This website is hosted Green - checked by thegreenwebfoundation.org

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-09-07T11:25:43+00:0028 april 2018|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.