//Een website voor restaurant, hotel of ander type horeca?

Een website voor restaurant, hotel of ander type horeca?

  • Sfeervolle websites voor horeca

Horeca is een vak apart en hierdoor behoeft de inrichting van de website een andere aanpak. Niets werkt dan beter dan een webbouwer met ruime horeca-ervaring.

Door jarenlange horeca-ervaring bij diverse grote horeca-ketens is Milcraft in staat om uw wensen als horeca-ondernemer om te zetten naar een mooie, sfeervolle website. Extra functionaliteiten die o.a. mogelijk zijn: een plugin waar gasten kunnen reserveren of eten kunnen bestellen.
Ook kunnen wij u helpen met het aanvragen en koppelen van diensten zoals Thuisbezorgd.nl en JustEat.nl.

Om de prijzen voor u overzichtelijk te houden hebben we gekozen voor een aantal website pakketten. Met deze voordelige pakketten weet u vooraf wat u kunt verwachten en heeft u geen verrassingen achteraf. Uiteraard kan er van deze pakketten afgeweken worden.

Milcraft richt zich met name op de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden en Aalsmeer. Wij bieden o.a. websites voor restaurant, brasserie, hotel, bed & breakfast, snackbar, pizzeria, bar, bowlingcentra, bezorgdiensten, shoarmazaken en partycentra.

Lees verder op onze speciale pagina voor horeca-websites!

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-12-16T15:47:57+00:0016 december 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.