• Mitgroup Breda

Installatie van WPML-plugin bij website van MIT

Voor MIT uit Breda hebben wij de WPML-vertalings plugin voor WordPress geïnstalleerd en geconfigureerd. Met deze plugin kunnen bestaande teksten van o.a.  pagina’s, berichten, menu’s en widgets eenvoudig vertaald worden.
Naast de Nederlandse taal zullen uiteindelijk ook Engels en Duits beschikbaar zijn op de website.
De website zelf is ontworpen door BureauBunk en gebouwd door Lourens Smak. Laatstgenoemde heeft ook alle vertalingen verwerkt in de website.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-10-17T09:33:33+00:00 17 oktober 2016|

About the Author:

Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.