//Managed WordPress-hosting: Nooit meer druk maken over updates en veiligheid

Managed WordPress-hosting: Nooit meer druk maken over updates en veiligheid

  • Managed Wordpress-hosting Alphen aan den Rijn

WordPress is momenteel het meestgebruikte en meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem ter wereld. Geen wonder dat veel ondernemers de weg naar WordPress weten te vinden.
Belangrijke onderdelen van ieder CMS-systeem zijn de updates en beveiliging; zaken waar u waarschijnlijk liever niet teveel tijd aan besteedt…
Wij wel!

Milcraft verzorgt voor een vast bedrag per maand de updates van WordPress, template en plugins en zorgt dat uw WordPress-website veilig is. Daarnaast maken wij iedere dag backups.
Met deze managed WordPress-hosting geen omkijken meer naar het technische gedeelte van uw website en kunt uw tijd besteden aan zaken waar u de website voor heeft!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op via info@milcraft.nl of 0172-897789.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-03-13T15:05:07+00:0013 maart 2016|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.