kaspersky kleinEen goede beveiliging voor uw website is belangrijk. Maar zeker net zo belangrijk is het om de beveiliging op uw computer, laptop of smartphone op orde te hebben.

Zonder goede antivirus hebben kwaadwillenden nog steeds de mogelijkheid om binnen notime uw WordPress-installatie binnen te komen.
Hoe vraagt u zich af? Bijvoorbeeld door een keylogvirus. Dit is een virus dat een klein programmaatje installeert. Met dit programma worden alle aanslagen op uw computer registreert en verstuurd naar de makers van dit virus.

Op deze manier kunnen ook andere wachtwoorden en vertrouwelijke informatie als bankgegevens achterhaald worden.
Uw WordPress-website/CMS kan dan wel top beveiligd zijn, maar als onbevoegden uw logingegevens hebben dan hebben ze gewoon vrij spel binnen uw website. Dit is slechts één van de vele gevaren op internet.

Om dit te voorkomen kunt u het best een vertrouwd antivirusprogramma kiezen. Gratis klinkt prettig, maar niets is echt gratis op internet.
Vaak hebben dergelijke gratis antivirusprogramma’s begrensde functionaliteiten, een proeftermijn van 3 maanden en zelfs het gevaar van verkoop van uw persoonlijke gegevens aan toe.

Met Kaspersky Antivirus en Internet Security weet u dat ook op uw computer als goed voor elkaar is. En dat is een prettig idee.

Wilt u meer weten? Vraag het ons via info@milcraft.nl of 0172-897789.