//MOOI door Diana start op 25 januari!

MOOI door Diana start op 25 januari!

  • MOOI door Diana

Vandaag start MOOI door Diana officieel. Mooi door Diana is een bedrijf in haar, pedicure en visagie voor Alphen aan den Rijn en omgeving.
Diana van Miltenburg (de echtgenote van Tom van Milcraft) start dit totaalconcept voor bij u thuis of op locatie.

Bruidsverzorging

Een dag waar al deze diensten samenkomen is natuurlijk een bruiloft. Denk hierbij aan bruidskapsels en make-up voor dé dag, maar ook de verzorging van de bruidegom.
Ook is het mogelijk om voor de trouwdag een touch-up én/of refreshment van je bruidsmake-up voor ’s avonds te boeken. Zelfs een pop-up make-up studio met touch-up of een volledige make-up voor de gasten is geen probleem!

Producten

Bij Mooi door Diana kunt u terecht voor producten van o.a. FarmaVita, Südacare​, Make Up Studio.

Workshops

Wilt u al deze handelingen zelf leren? Leren vlechten of kleuren? Of zelf make-up leren aanbrengen?
Dat kan bij MOOI door Diana. Diana geeft regelmatig make-up en/of hairstyling-workshops aan huis of op locatie, zowel in groep als individueel.

Uiteraard hoort bij een nieuw bedrijf een nieuwe website. De website is hier te vinden.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-01-24T23:40:09+00:0025 januari 2016|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.