//Nieuwe website voor Medimensen

Nieuwe website voor Medimensen

  • Medimensen

De nieuwe website van Medimensen is gelanceerd. De website is te vinden op Medimensen.nl. Voor Medimensen hebben we een responsive WordPress-website gebouwd met o.a. een mogelijkheid voor het uploaden van cv’s.

Medimensen werving, selectie en detachering voor de farmaciebranche. Het bedrijf is gevestigd in Haastrecht.

Medimensen: “Met ruim 25 jaar ervaring binnen de personele dienstverlening onderkennen wij een rode draad. Zowel onze opdrachtgevers als onze detacheringskrachten vereisen 100% aandacht. Om deze aandacht optimaal te kunnen geven heeft Medimensen gekozen voor kleinschaligheid. Uit ervaring weten wij dat detacheringskrachten het heel fijn vinden als er ruimte is voor een persoonlijk benadering. Betrokkenheid in de breedste zin van het woord is dan ook de drijfveer. Wij vinden dat de pijlers kwaliteit – aandacht – schaalgrootte bepalend zijn voor blijvend succes en continuïteit.
Medimensen geeft deze overtuiging vorm in een kort maar krachtig bedrijfsprofiel: ‘kwaliteit door kleinschaligheid’. Dit betekent dat Medimensen zich zowel richting opdrachtgevers als detacheringskrachten onderscheidt door focus op die elementen.”

De mooie foto’s van deze website zijn verzorgd door Pien van der Linden.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 4]
2016-10-14T16:08:04+00:0011 april 2016|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.