/, Nieuws/Nieuwe website voor inloophuis Het Open Venster!

Nieuwe website voor inloophuis Het Open Venster!

  • Inloophuis het Open Venster
Voor Het Open Venster bouwde Milcraft een WordPress-website op basis van een aangeleverde huisstijl en teksten van Marina Kapteijn van Alphatekst.
Op de website is naast info over de faciliteiten en activiteiten de mogelijkheid gemaakt om direct een donatie te doen en deze te betalen via iDeal.
 
Het Open Venster: “Het Open Venster in Alphen aan den Rijn is een plek van ontmoeting en ontspanning voor iedereen die mensen wil ontmoeten of juist stilte wil vinden. Een plek die we voor en met elkaar waardevol kunnen maken voor iedereen: ‘hier kun je zijn wie jij wilt zijn’. En waar jij, als je dat wilt, in contact kunt komen met mensen die samen met je gaan zoeken naar wat jij nodig hebt.
De visie van Het Open Venster is dat mensen elkaar nodig hebben om tot hun recht te komen en dat er juist voor de zwaksten in de samenleving aandacht en zorg moet zijn. We worden daarin gesterkt door de christelijke geloofstraditie. Want wat ook de achtergrond en leefwijze van de bezoekers van Het Open Venster is: ieder leven heeft er recht op geleefd te worden.”
 
Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-11-30T12:52:21+00:0030 november 2018|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.