//Nieuwe website voor Slikkendam Watersport

Nieuwe website voor Slikkendam Watersport

Sinds vandaag is de nieuwe website van Slikkendam Watersport uit Woerdense Verlaat online.
Milcraft bouwde een responsive website met WordPress-CMS met behoud van bestaande content. Ook werd er een automatische synchronisatie/koppeling met Botentekoop.nl gerealiseerd.

Slikkendam Watersport is een toonaangevend watersportbedrijf uit Woerdense Verlaat en is gespecialiseerd in consoleboten, sloepen, motoren en trailers.
Slikkendam is exclusief importeur/dealer van Ranieri International, importeur/dealer van bootmerken als Olympic, Van Zupthen, Liberty en buiten- en binnenmotormerken als Honda , Yamaha, Nanni en Mercury.
In de showroom van ruim 1600 m²  kunt u terecht voor zowel nieuwe boten en motoren als occasions.

Naast verkoop neemt Slikkendam onderhoud, stalling en reparatie uit handen. Dit gebeurt o.a. in de werkplaats, de winterstalling van 3000 m² en Slikkendam Zeilmakerij

Houdt u de nieuwe website de komende tijd goed in de gaten voor het laatste nieuws en andere updates!

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T08:23:48+00:0031 december 2014|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.