• De Thaise Chef
De Thaise Chef2018-06-19T19:51:18+00:00

Omschrijving

Voor Nattaya van De Thaise Chef uit Alphen aan den Rijn hebben we de website vernieuwd.
Zaken die o.a. zijn aangepast zijn een thuisbezorgd-pagina met bestelmogelijkheid en de frontpage is van een relatief statische pagina omgezet naar een volledig aan te passen pagina met vernieuwde slider. Ook is er een bloggedeelte ingericht en kunnen bezoekers hier een reactie achterlaten via Facebook.
De oude website is compleet vervangen door een website op basis van een zeer betrouwbare template.

Nattaya is een gecertificeerd Thaise chef en heeft gewerkt voor verschillende Thaise restaurants in Den Haag. Sinds 2010 organiseert ze kookworkshops voor restaurants en kookstudio’s. Deze kookworkshops bleken zo succesvol dat Nattaya in 2012 haar eigen kookstudio opende in Alphen aan den Rijn.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.