Haverkamp & Bergers2017-05-27T09:58:52+00:00

Omschrijving

Voor Haverkamp & Bergers Project Communicatie hebben we de oude Joomla website omgebouwd naar WordPress. Op basis van de huisstijl is er een website gebouwd met meer functionaliteiten als een blog en een berichtenslider.

Haverkamp & Bergers Project Communicatie ondersteunt opdrachtgevers in woord én daad bij hun communicatie met in- en externe partners. Dit begint altijd met luisteren. Daarna leveren wij met onze diensten en producten het passende antwoord op hun vragen.

Ons bureau is twee man/vrouw sterk. Toch is Haverkamp & Bergers voor geen kleintje vervaard. We zijn overal inzetbaar, zelfs bij onze opdrachtgevers in huis. Mede dankzij ons uitstekende netwerk, zijn wij in staat om elk project tot een goed en gewaardeerd einde te brengen.

Gerard Haverkamp is tekstschrijver en adviseur. Angélique Bergers is adviseur, onderzoeker en coach. Samen vormen wij een deskundig, ervaren en flexibel bureau.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Details van het project

Webadres van het project:

www.haverkampenbergers.nl

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.