Haverkamp & Bergers 2017-05-27T09:58:52+00:00

Project Description

Voor Haverkamp & Bergers Project Communicatie hebben we de oude Joomla website omgebouwd naar WordPress. Op basis van de huisstijl is er een website gebouwd met meer functionaliteiten als een blog en een berichtenslider.

Haverkamp & Bergers Project Communicatie ondersteunt opdrachtgevers in woord én daad bij hun communicatie met in- en externe partners. Dit begint altijd met luisteren. Daarna leveren wij met onze diensten en producten het passende antwoord op hun vragen.

Ons bureau is twee man/vrouw sterk. Toch is Haverkamp & Bergers voor geen kleintje vervaard. We zijn overal inzetbaar, zelfs bij onze opdrachtgevers in huis. Mede dankzij ons uitstekende netwerk, zijn wij in staat om elk project tot een goed en gewaardeerd einde te brengen.

Gerard Haverkamp is tekstschrijver en adviseur. Angélique Bergers is adviseur, onderzoeker en coach. Samen vormen wij een deskundig, ervaren en flexibel bureau.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder!
Bent u geïnteresseerd in onze diensten en/of wilt u een offerte aanvragen? In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar uw wensen en specifieke situatie.
Heeft u een andere vraag? Stel deze dan ook gerust.
Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.