Hormoon Community Nederland2018-06-19T19:51:17+00:00

Omschrijving

De bestaande WordPress-website van Hormoon Community Nederland is onlangs voorzien van een nieuw jasje.  Ook is er een webwinkel gebouwd op basis van WooCommerce.
De huisstijl en logo is gemaakt door Het Creatief uit Rotterdam.

Naast de nieuwe huisstijl is het nu mogelijk om als aangesloten therapeut unieke producten te kopen in de webwinkel van HCN.
Deze producten zijn van het merk “van der Zijde” en is ontwikkeld door de bekende hormoondeskundige en grondlegger van de Evocircadian Code, Leo van der Zijde.

De webwinkel is voor iedereen te bekijken, maar enkel mensen met een speciaal account zien de prijzen en kunnen de producten bestellen. Voor particulieren is er een netwerk van aangesloten verkooppunten.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.