• Medimensen detachering, werving '& selectie in de farmaciebranche
Medimensen 2017-05-27T10:00:05+00:00

Project Description

Voor Medimensen hebben we een responsive WordPress-website gebouwd met o.a. een mogelijkheid voor het uploaden van cv’s.
Medimensen werving, selectie en detachering voor de farmaciebranche. Het bedrijf is gevestigd in Haastrecht.

Medimensen: “Met ruim 25 jaar ervaring binnen de personele dienstverlening onderkennen wij een rode draad. Zowel onze opdrachtgevers als onze detacheringskrachten vereisen 100% aandacht. Om deze aandacht optimaal te kunnen geven heeft Medimensen gekozen voor kleinschaligheid. Uit ervaring weten wij dat detacheringskrachten het heel fijn vinden als er ruimte is voor een persoonlijk benadering. Betrokkenheid in de breedste zin van het woord is dan ook de drijfveer. Wij vinden dat de pijlers kwaliteit – aandacht – schaalgrootte bepalend zijn voor blijvend succes en continuïteit.
Medimensen geeft deze overtuiging vorm in een kort maar krachtig bedrijfsprofiel: ‘kwaliteit door kleinschaligheid’. Dit betekent dat Medimensen zich zowel richting opdrachtgevers als detacheringskrachten onderscheidt door focus op die elementen.”

De mooie foto’s van deze website zijn verzorgd door Pien van der Linden.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Wij helpen u graag verder!
Bent u geïnteresseerd in onze diensten en/of wilt u een offerte aanvragen? In een persoonlijk gesprek kijken wij graag naar uw wensen en specifieke situatie.
Heeft u een andere vraag? Stel deze dan ook gerust.
Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wij streven ernaar om binnen één werkdag te reageren.