Het project

Onlinegastles.nl

Voor SportsGen en Jochem Uytdehaage bouwde wij de website van OnlineGastles. De website is gemaakt op basis van WordPress en de Avada theme.

SportsGen:”Hét platform waar kennis en inspiratie samenkomen. Wij geloven dat iedereen helden nodig heeft. Helden leren je om te ontdekken. Wie je bent. Wat je later wil worden. En wat ervoor nodig is om daar te komen. Wij brengen deze rolmodellen naar de digitale klas, waar ze hun kennis en ervaring delen met kinderen uit het basisonderwijs. Op ons platform kiezen leerkrachten uit één van de vele onderwerpen, die perfect aansluiten bij de belevingswereld van leerlingen. De lessen zijn leuk, leerzaam, interactief én actueel. Het is onverantwoord verantwoord lesmateriaal om van te smullen. Rolmodellen zijn ineens benaderbaar en hun aantrekkingskracht zorgt voor een groot bereik. Zo maken we het onderwijs nóg leuker en nóg waardevoller.

OnlineGastles wordt bedacht tijdens de coronapandemie en wint in 2020 een Gouden SponsorRing. 40.000 kinderen kijken naar de eerste serie. Inmiddels zijn er diverse series, gepresenteerd door Olympisch Kampioen en ‘hoofdmeester’ Jochem Uytdehaage: Sporter In De Klas, Sportmania, Beroep In De Klas, Nieuwsbegrip Live, Ik Heb Je Hart Nodig en zijn er specials gemaakt rondom Paarse Vrijdag en de verkiezingen. Onder meer Louis van Gaal, Youp van ’t Hek, Humberto Tan, Caroline van der Plas, Lucille Werner, Sjaak Swart, Churandy Martina en Daley Blind gaven een online gastles.”

Categorieën:

Webadres:

onlinegastlesnl

Klant

Sportsgen / Online Gastles

Branche

Onderwijs

Datum

december 2023

Een aantal van onze klanten

Wil je weten wat wij voor jouw website kunnen betekenen?

Enkele door ons gebouwde websites