Het project

Vandenbosch.nl

Bij Milcraft zijn wij trots op de WordPress-website die wij hebben ontwikkeld voor Van Den Bosch Vorkheftrucks uit Geldermalsen. Dankzij de WooCommerce-installatie kunnen de heftrucks op een duidelijke manier gepresenteerd worden op de website.

Maar dat is niet alles, want de website van Van Den Bosch Vorkheftrucks is ook gekoppeld aan Forklifts International, waardoor het aanbod van heftrucks nog breder wordt gepresenteerd. De website is tweetalig, zodat klanten in zowel het Nederlands als het Engels informatie kunnen vinden over het aanbod en de diensten van Van Den Bosch Vorkheftrucks, waarbij ook rekening gehouden is met de indexering van beiden talen in Google.

Bij Van Den Bosch Vorkheftrucks draait het om kwaliteit en service. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies bij de aanschaf van een heftruck en kunnen daarnaast terecht voor onderhoud en reparatie. Het assortiment bestaat uit zowel nieuwe als gebruikte heftrucks, zodat er voor ieder budget een passende oplossing is.

De website van Van Den Bosch Vorkheftrucks biedt een complete ervaring voor klanten die op zoek zijn naar een betrouwbare en deskundige partner op het gebied van vorkheftrucks.

Categorieën:

Webadres:

www.vandenbosch.nl

Klant

Van den Bosch Heftrucks

Branche

Industrie

Datum

maart 2023

Een aantal van onze klanten

Wil je weten wat wij voor jouw website kunnen betekenen?

Enkele door ons gebouwde websites