• Van Miltenburg Bouw & Onderhoud / VB Groep
Van Miltenburg Bouw & Onderhoud2018-06-19T19:52:39+00:00

Omschrijving

Voor Van Miltenburg Bouw & Onderhoud maakte Milcraft een responsive WordPress website met eigen design. Ook drukwerk, spandoeken en zoekmachine optimalisatie hebben wij uit handen genomen.  Het bedrijf is een toonaangevend aannemingsbedrijf uit Utrecht. Ze zijn gespecialiseerd in verbouwingen en renovatie van bedrijfspanden, ziekenhuizen, scholen, winkelcentra, huizen, villa’s en meer.

Van Miltenburg Bouw & Onderhoud is sinds 2018 onderdeel van de VB Groep uit Eindhoven. De nieuwe website is aangesloten op het CMS-systeem van VB Groep zelf.
Milcraft beheert de website content, enkele social media kanalen en verzorgt SEO voor Van Miltenburg Bouw & Onderhoud.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Details van het project

Categories:

Webadres van het project:

Vanmiltenburg.nl

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.