• Weurman Coaching & Counseling
Weurman Coaching & Counseling2018-08-14T10:21:33+00:00

Omschrijving

Voor Marloes Weurman bouwde Milcraft op basis van de bestaande huisstijl en logo een WordPress website, uiteraard ook geschikt voor mobiele apparaten.

Weurman Coaching & Counseling: “Individuele Coaching en/of Counseling bij Weurman Coaching-Counseling betekent persoonlijke begeleiding gericht op het (her)ontdekken van uw kracht. Confronterend, persoonlijk, praktisch en doelgericht.

De hedendaagse complexiteit van uw leven vereist zelfbewustzijn. Weten wie u bent, waar u staat, waar u naartoe wil. Dat vraagt rust en reflectie: niet eenvoudig in de dagelijkse hectiek. Coaching en Counseling bij Weurman Coaching-Counseling daagt u uit, om stil te staan, om in de spiegel te kijken. Om de vragen te stellen die u zelf niet makkelijk stelt of waar u niet zomaar een antwoord op weet. Om uw blinde vlekken ( gedragsvormen waar u zelf niet bewust van bent) zichtbaar te maken.”

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.