• Zon op Alphen
Zon op Alphen2018-11-26T17:46:34+00:00

Omschrijving

Voor Energiek Alphen aan den Rijn heeft Milcraft de bestaande WordPress-website van Energiek Alphen aan den Rijn gedupliceerd en op www.zonopalphen.nl een website met eigen logo en huisstijl gemaakt.

Op 6 juli 2018 is de Coöperatie Zon op Alphen aan den Rijn u.a. opgericht. De oprichting van deze coöperatie vloeit voort uit de plannen van Energiek Alphen aan den Rijn om in de gemeente twee collectieve zonneparken te realiseren. Deze komen op het dak van de driving range van Golfclub Zeegersloot (circa 160 panelen) en op het dak van het gebouw van Rijnvicus (circa 1.600 panelen). De oprichting van de coöperatie geldt als voorwaarde om deelnemers de energiebelasting op hun eigen verbruik terug te laten krijgen.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]

Details van het project

Webadres van het project:

www.zonopalphen.nl

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.