Wat is de levertijd van een domeinnaam?

De meeste domeinnaamextensies zoals .nl worden zo snel mogelijk voor u geregistreerd. In de meeste gevallen zult u binnen 24 uur een mail ontvangen met een bevestiging. Is dit niet het geval, neem dan contact met ons op via Klantenpaneel > Nieuw ticket openen of maak gebruik van ons contactformulier.

Bij domeinextensies die niet vaak voorkomen duurt registratie over het algemeen langer. Heeft u na twee weken niets vernomen, neem dan contact met ons op.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T11:40:23+00:00 4 mei 2015|

About the Author:

Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.