Een licentie is de formele of wettelijke toestemming om iets te mogen doen of te gebruiken. Een licentie kan ook verwijzen naar een document waarin staat dat toestemming is gegeven.
Ook bij software als Windows of Photoshop bent u een licentiehouder. U bent dan niet eigenaar van het besturingssysteem of programma, maar legale gebruiker.
Bij Milcraft regelen wij licenties voor templates, plugins en andere zaken voor u. U koopt bij ons dan ook niet de website zelf maar het bouwen ervan. Wij verzorgen de benodigde licenties om de onderdelen te mogen gebruiken.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-01-31T10:48:14+00:00 4 mei 2015|
error: Content is protected !!

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.