Een licentie is de formele of wettelijke toestemming om iets te mogen doen of te gebruiken. Een licentie kan ook verwijzen naar een document waarin staat dat toestemming is gegeven.
Ook bij software als Windows of Photoshop bent u een licentiehouder. U bent dan niet eigenaar van het besturingssysteem of programma, maar legale gebruiker.
Bij Milcraft regelen wij licenties voor templates, plugins en andere zaken voor u. U koopt bij ons dan ook niet de website zelf maar het bouwen ervan. Wij verzorgen de benodigde licenties om de onderdelen te mogen gebruiken.