Pop3 is een mailinstelling. Met deze manier van uw mail instellen wordt de mail van de server gedownload naar uw computer, telefoon of laptop.

In dit geval wordt de mail van de server verwijderd nadat deze is opgehaald.
U kunt ook instellen dat de mail pas na een tijdje wordt gewist van de server.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T14:25:28+00:004 mei 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.