Wat is pop3?

Pop3 is een mailinstelling. Met deze manier van uw mail instellen wordt de mail van de server gedownload naar uw computer, telefoon of laptop.

In dit geval wordt de mail van de server verwijderd nadat deze is opgehaald.
U kunt ook instellen dat de mail pas na een tijdje wordt gewist van de server.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T14:25:28+00:00 4 mei 2015|

About the Author:

Tom van Miltenburg
Mijn naam is Tom van Miltenburg en ben eigenaar/oprichter van Milcraft. Ik bouw o.a. Wordpress websites en WooCommerce webwinkels en verzorg hiervoor het beheer en onderhoud. Daarnaast richt ik social mediakanalen in en verricht SEO-werkzaamheden.

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.