Milcraft maakt websites die op alle bekende, recente browsers te bekijken zijn. Denk hierbij aan Google Chrome, Edge, Internet Explorer, Safari (IOS) en Firefox..
Browsers als oude versies van Internet Explorer en Safari voor Windows ondersteunen we niet omdat we van mening zijn dat we hiermee de klant én bezoeker te kort doen. Daarnaast wordt Internet Explorer langzaam vervangen door Edge, de standaard browser van Windows 10. Safari voor Windows wordt helemaal niet meer ondersteund.

Zorg altijd dat de browsers op de laatste versie zitten. Dit is niet alleen voor de juiste vertoning, maar ook dat uw systeem qua beveiliging op orde blijft.

Windows XP

Internet Explorer 7 en 8 zijn versies die in Windows Vista en later gewoon te updaten zijn naar de nieuwste versie van Internet Explorer, of beter Edge.
Updaten naar een recente versie van IE is niet meer mogelijk in Windows XP.
Windows XP wordt niet meer ondersteund door Microsoft, hetgeen ervoor zorgt dat beveiligingslekken niet meer gedicht worden.
Veilig internetten op een laptop of computer met XP is dan ook niet meer mogelijk.

Kent u iemand met een oude browser of heeft u zelf een oude browser? Download dan vandaag nog de nieuwste versie van uw browser of stap over naar een andere:

Google Chrome
Microsoft Edge
Firefox
Safari