Milcraft maakt websites die op alle bekende, recente browsers te bekijken zijn. Denk hierbij aan Google Chrome, Internet Explorer, Safari en Firefox..
Browsers als Internet Explorer 7 en 8 ondersteunen we niet omdat we van mening zijn dat we hiermee de klant én bezoeker te kort doen.

Windows XP

Internet Explorer 7 en 8 zijn versies die in Windows Vista en later gewoon te updaten zijn naar de nieuwste versie van Internet Explorer.
Updaten naar een recente versie is niet meer mogelijk in Windows XP.
Windows XP wordt niet meer ondersteund door Microsoft, hetgeen ervoor zorgt dat beveiligingslekken niet meer gedicht worden.
Veilig internetten op een laptop of computer met XP is dan ook niet mogelijk met Internet Explorer.

Kent u iemand met een oude browser of heeft u zelf een oude browser? Download dan vandaag nog de nieuwste versie van uw browser of stap over naar een andere:

Google Chrome
Internet Explorer
Firefox
Safari

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2015-05-04T14:20:48+00:004 mei 2015|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.