//Vernieuwde website voor De Thaise Chef

Vernieuwde website voor De Thaise Chef

  • De Thaise Chef

De Thaise Chef begint dit jaar met een vernieuwde website!

De website
Zaken die o.a. zijn aangepast op de website zijn een thuisbezorgd-pagina met bestelmogelijkheid en vernieuwde home-pagina. De homepage is van een relatief statische pagina omgezet naar een volledig aan te passen pagina met vernieuwde fullwide slider. Ook is er een bloggedeelte ingericht en kunnen bezoekers hier een reactie achterlaten via hun Facebook-account.

De Thaise Chef
Nattaya van de Thaise Chef maakt, naast het geven van Thaise kookworkshops, heerlijke gerechten die op de nieuwe website te bestellen zijn.
Nattaya is een gecertificeerd Thaise chef en heeft gewerkt voor verschillende Thaise restaurants in Den Haag. Sinds 2010 organiseert ze kookworkshops voor restaurants en kookstudio’s. Deze kookworkshops bleken zo succesvol dat ze in 2012 haar eigen kookstudio opende in Alphen aan den Rijn.

De website kunt u hier bekijken.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2016-10-14T16:08:04+00:0016 januari 2016|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.