/, Nieuws/Webdesigners gezocht!
  • webdesigner gezocht

Ben jij professioneel WordPress-webdesigner, maar bied je je klanten niet standaard de mogelijkheid aan voor beheer en beveiliging?
Of doe je dit wel, maar ligt je hart meer bij het ontwerpen en bouwen van websites en wil je het technische beheer liever uit handen geven?

Je hebt de oplossing gevonden!

Wij kunnen het hele technische gedeelte van de WordPress-website overnemen.
Naast de wetenschap dat uw klanten goed ondergebracht zijn, updates worden gedaan als dit nodig is en de website op diverse manieren wordt gemonitord, zijn er méér voordelen.
Voor niets gaar de zon op, dus zo ontvang je bij het aanbrengen van nieuwe beheerklanten een provisie. Dit bedrag is jaarlijks en loopt uiteraard zolang jouw klant ook onze klant blijft.

Milcraft biedt professionele WordPress-hosting én beheer vanaf €20,- excusief BTW per maand. Het hele techische deel van de WordPress-website wordt bij jou en/of jouw klant uit handen genomen.

Meer weten? Vraag naar de voorwaarden via info@milcraft.nl of bel 0172-897789.

Wat vindt u van dit artikel?
[Aantal stemmen: 0]
2018-09-07T11:25:44+00:0026 maart 2018|

Milcraft en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.