Sinds vandaag staat de website van Brouwhuis aan de Werf live. Brouwhuis aan de Werf is een initiatief van Frank Wijnands en Jack van Moorselaar.
Het bevindt zich op het voormalige terrein van Biesterfeld in Alphen aan den Rijn, nu De Werf genaamd. De Werf is het terrein naast de Rijnhaven tegenover Leenbakker.
De Werf is bestemd voor startende, innovatieve en ambachtelijke bedrijven die met elkaar een stimulerende setting vormen voor vernieuwend en sociaal ondernemerschap, aanvullend op wat er in Alphen is.

Brouwhuis aan de Werf maakt het mogelijk om zelf je eigen bier te brouwen. Dit kan alleen of als vrienden, bedrijfs- of familieuitjes.
Naast deze brouwmomenten geeft Brouwhuis aan de Werf proeverijen en speciale evenementen als een winterbarbecue.

De website bevat een kalender waar je zelf een brouwmoment kunt boeken én direct kunt betalen. Bekijk de agenda hier en boek vandaag nog!
Daarnaast is het mogelijk om Vriend van het Brouwhuis te worden. Vrienden krijgen 20% korting op het huren van een ketel en het brouwpakket. Ook word je uitgenodigd voor de speciale evementen waar alle Vrienden van het Brouwhuis bij aanwezig mogen zijn.
Bekijk hier de pagina om Vriend te worden.

De website is gebouwd op basis van WordPress i.c.m. WooCommerce en verschillende aanvullende WooCommerce-plugins.
Het design van de website en logo is verzorgd door Bikkelhart.